ETÜ’lü Öğrenciler Projelerini Sergiledi

Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde Tasarım Projeleri Sergisi düzenlendi. Sergiye Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Birol SOYSAL, Prof. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Fatih Yetim ile birlikte çok sayıda akademisyen öğrenci ve ziyaretçi katıldı.

Kendi geliştirecekleri projeleri için fikir edinmek maksadıyla katılım sağlayan ortaöğretim öğrencilerinin sergiye yoğun ilgi gösterdikleri gözlemlendi.

Sergi sonunda bitirme projeleri başarılı bulunan öğrenciler ile Harcında Akıl Var ve Akıllı Perde Sistemi Projeleri Tübitak proje destekleme ödülü alan öğrencilere sertifikaları taktim edildi.

Tasarım Projeleri Sergisi sertifika programı kapanış kokteyli ile son buldu.