ETÜYÖS Sınavı Başvuruları Başladı/Applications for ETÜYÖS Exam Started

30 Mayıs 2021 tarihinde yapılması planlanan Erzurum Teknik Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (ETÜYÖS) için başvurular başlamıştır. Başvurular 1 Mart 2021 - 7 Mayıs 2021 tarihleri arasında online olarak alınacaktır. Üniversitemizde ve Türkiye'de bulunan diğer üniversitelerde öğrenim görmek isteyen yabancı uyruklu öğrencilerin kabulünde geçerli olan ETÜYÖS sınavına dair detaylı bilgi almak için ETÜYÖS web sayfasını buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Online Başvuru yapmak için buraya tıklayınız

Sınav Başvuru Takvimini incelemek için buraya tıklayınız.

ETÜYÖS puanını kabul eden üniversiteleri görmek için buraya tıklayınız.

Applications for the Erzurum Technical University Foreign Student Exam (ETÜYÖS), which is planned to be held on May 30, 2021, have started. Applications will be accepted online between 1 March 2021 - 7 May 2021. You can browse our university webpage for ETÜYÖS by clicking here in order to get detailed information about the ETÜYÖS exam whose scores can be used for admission to both ETU and other universities in Turkey.

Click here to apply online

Click here to see Exam Schedule

Click here to see the universities that accept the ETUYÖS score