Fakültemizde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.(26.01.2021)

Fakültemizde 2020 yılının değerlendirildiği Akademik Genel Kurul yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İrfan KAYMAZ, Prof. Dr. Birol SOYSAL ve Prof. Dr. Murat KÜCÜKUĞURLU ile Dekanımız Prof. Dr. Ümit İNCEKARA ve Fakültemiz öğretim üyelerinin katılımları ile gerçekleşen Akademik Genel Kurulda; 2020 yılında yapılan akademik faaliyetlerin değerlendirilmesi paylaşıldı. Toplantının devamında katılımcılar arasında karşılıklı fikir alış verişi yapıldı. Fakültemizin 2020 yılı eğitim - öğretim faaliyetlerine katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK'a teşekkür eden Dekan Prof. Dr. Ümit İNCEKARA katılımlarından dolayı tüm öğretim üyelerimize şükranlarını, iyilik ve başarı dileklerini sundu.