Geleceğe Nefes Seferberliğine ETÜ Personeli de Katıldı

Erzurum Teknik Üniversitesi kampüs alanımız içerisinde bulunan İİBF ve YÜTAM çevrelerine ağaç dikimi etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, rektör yardımcıları, genel sekreter, çok sayıda idari ve akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. ÇAKMAK, Erzurum Teknik Üniversitesi olarak çevreci politikaların izlendiğini, üniversite yerleşke alanının 4000 dönüm olduğunu, bu alanın da üçte ikisinin yeşil alan olacağını belirtti. Sözlerine büyük emekle, sabırla büyütülen fidanların ileride yeşillikler içerisinde nefes alan, doğayla iç içe bir kampüs meydana getireceğini yapılan ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarıyla üniversitenin yeşil dokusunun daha da zenginleşeceğini, yeşili sevmenin ve korumanın doğaya ve insanlığa karşı büyük bir sorumluluk olduğunu ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. ÇAKMAK, etkinliğe katılan akademik, idari personel ve öğrencilere teşekkür etti.