Gen İzi Dergisinin İlk Sayısı Çıktı

Erzurum Teknik Üniversitesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü, "Genaktüel Kulübü" tarafından hazırlanan "Gen İzi Dergisi'nin" ilk sayısı çıktı.

Dergide, Türkiye ve yurt dışındaki Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında yapılan çalışmalar ve konuk bilim insanlarıyla gerçekleştirilen söyleşilerin yer aldığı popüler kültür içeriği ile birlikte, işlenen yapay organlar, DNA'da veri depolama teknolojileri, GDO ve kemoterapideki ilaç dirençliliği gibi konuların yanı sıra girişimcilik ve şirket kurulumu ile ilgili bilgiler de yer almaktadır.

Ayrıca son zamanlarda gerçekleşen bilimsel gelişmeler, genetik biliminin tarihi ile ilgili bilgiler, bilimsel içerikli film ve kitap önerileri ile de okuyucuların bilim dünyasındaki son gelişmeleri takip etmelerine olanak sunan “Gen İzi Dergisi” Erzurum Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünde faaliyetlerini sürdüren Genaktüel Kulübü stantlarından ücretsiz temin edilebilmektedir.