Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK'ten, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK'a Ziyaret

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK, beraberindeki heyet ile, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK'ı makamında ziyaret etti.

Pandemi dönemi ve eğitim-öğretime etkisi gibi hususlarda konuşulmasının ardından, Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK'a hediyelerini sundu ve Rektörümüze başarı temennilerinde bulundu.

Nazik ziyareti ve güzel dilekleri için Gümüşhane Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK'e teşekkür ederiz.