Güvenlik ve İmmünotoksikoloji Açısından İmmüno Farmakoloji ve Geleceği " KARGETAM Faaliyetleri" Konferansı Yapıldı (10.03.2020)

Fakültemiz Genaktüel Kulübü tarafından organize edilen Güvenlik ve İmmünotoksikoloji Açısından İmmüno Farmokoloji ve Geleceği " KARGETAM Faaliyetleri" Konferansı 10 Mart 2020 Salı güünü fakültemiz konferans salonunda gerçekleşti. Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekai HALICI'nın sunumu ile gerçekleşen etkinliğe Dekanımız Prof. Dr. Ümit İNCEKARA'nın yanı sıra akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Düzenlenen etkinlik sonunda Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arzu GÖRMEZ, sunum ve katkılarından dolayı Prof. Dr. Zekai HALICI'ya plaket takdiminde bulunurken öğrencilerimize de katılım belgesi verildi.