IAESTE Staj Faaliyeti Başvuruları Başladı

IAESTE MİLLETLERARASI TEKNİK STAJYER ÖĞRENCİ MÜBADELESİ BİRLİĞİ

IAESTE İLE YURT DIŞI STAJ FIRSATI

IAESTE TÜRKİYE Temsilciliği tarafından Yurtdışı staj programı dahilinde Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan yabancı dil sınavı ve katılım koşulları aşağıda belirtilmiştir

1. Lisans öğrencileri için en az 2. Sınıfa kayıtlı olmaları

2. AGNO 2.00 üstü olmalı

3. Erzurum Teknik Üniversitesinde gerçekleştirilecek olan Yabancı dil sınavından en az 50 ve üzeri puan almaları gerekmektedir.

Başvurular güncel transkript alarak Dış İlişkiler Ofisine yapılacaktır.

Başvuran adaylar Dış İlişkiler Ofisinde yapılacak İngilizce Mülakattan sonra agnoları da göz önünde bulundurularak değerlendirilmeye alınacaklardır. Bu değerlendirmeye göre öğrenciler sıralanacaktır.

Başvurular 15/10/2019 ve 12/11/2019 tarihleri arasındadır. Bu tarihten sonraki başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Yabancı Dil Mülakatı:

Tarih: 12 Kasım 2019