İRAN İSLAM CUMHURİYETİ ERZURUM BAŞKONSOLOSLUĞU KÜLTÜR ATEŞESİ’NİN ZİYARETLERİ

İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosluğu Kültür Ataşesi Kuroş MOKTADİRİ ile birlikte Atatürk Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nimet YILDIRIM, Erzurum Teknik üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer YAYLALI’yı ziyaret etti.

31 Temmuz salı günü gerçekleşen ziyarette misafirlerini makamında ağırlayan Rektör YAYLALI, Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtip, Erzurum Teknik Üniversitesi’nin gelecek hedefleri hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sonunda Kültür Ataşesi MOKTADİRİ Rektörümüz YAYLALI’ ya Teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Karşılıklı hediye takdiminden sonra misafirlerimiz üniversitemizden ayrıldılar.