KARPAM Ekibi TRT Erzurum Radyosuna Konuk oldu.

Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma merkezi müdürü Doç. Dr. Merve Sağıroğlu, Müdür yardımcıları Dr. Öğr. Görevlisi Merve Yıldırım, Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Karaca ve Öğr. Görevlisi Hande Kafadar 8-9 Mart’ta Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde düzenlenecek olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarını konuşmak üzere bugün saat 11:00 da TRT Erzurum Radyosu’nun konuğu oldu.

Kariyer merkezinin kuruluş amacı, edindiği misyon ve bu zamana kadar yapılan faaliyetler ile ilgili konularda bilgi verilerek başlayan yayın, Merve Sağıroğlu’nun yaklaşan Kariyer Fuarı ile ilgili açıklamalarıyla devam etti. Sağıroğlu Doğu Anadolu Kariyer Fuarının çeşitli sektörlerden çok sayıda firmayla öğrencileri bir araya getirmeyi hedeflediği için öğrencilerin eğitimleri sonrası istihdam edilmeleri açısından önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Fuar için hazırlıkların yoğun bir şekilde devam ettiği ve firmalarin fuara iştirak etmesi üzerine çalışmaların da hızlandırıldığı vurgulandı. Oldukça keyifli geçen ve sohbet havasında devam eden yayında kariyer merkezinin faaliyetlerinin öğrencilerin motivasyonunun ve özgüvenlerinin artmasına etkisi de tartışıldı.

Kariyer Merkezi ekibi TRT Erzurum Radyosu tarafından Doğu Anadolu Kariyer Fuarı yapıldıktan sonra organizasyonu ve getirilerini konuşmak üzere yeniden davet edildi.