Kasım Ayında Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Toplantısı Üniversitemizde

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ)  ile Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO)  arasında bir süre önce imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, girişimcileri TÜBİTAK’ın Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Programı’nın 2. aşamasına hazırlayan, ‘BİGG Garaj 2019 yılı 2. Dönem Çağrısı Tanıtım ve Eğitim Toplantısı’ düzenlendi.

Toplantıda, TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Girişimcilik Müdürü Şevket Özer Kürkçüoğlu tarafından, BİGG Garaj Projesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Üniversitemiz bünyesinde bulunan ETÜ Kristalinde bulunduğu girişimcilere, “İş Modeli Geliştirme”, “İş Planı Hazırlama”, “İleri Teknoloji Ticarileştirme”, “Pazar Konumlandırma- Rekabet Stratejisi Geliştirme”, “Sunum Hazırlama Teknikleri ve Sunum Taktikleri”, “Finansal Planlama ve Bütçe Oluşturma” ile “Ön muhasebe ve muhasebe” gibi konu başlıklarıyla eğitimler verildiğini dile getiren Kürkçüoğlu toplantıda katılımcıların BİGG Garaj Programı hakkında kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Toplantının sonunda eğitime katılanlara sertifikalarını veren Kürkçüoğlu BİGG Garaj Tanıtım ve Eğitim toplantısının ikincisinin, kasım ayı içerisinde Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleştirileceği söyledi.