KUDAKA Staj Kontenjanı

değerli öğrencilerimiz,

Merkezi Erzurum’da bulunan ve Erzurum-Erzincan-Bayburt illerini kapsayan Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), kurumsal faaliyetleri bakımından öncelikli olarak fakültemiz Makine ve İnşaat Mühendisliği bölümleri olmak üzere Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizin de 2020 yılı sonuna kadar yararlanabilecekleri toplam 6 uygulamalı staj kontenjanı tahsis etmiş bulunmaktadır. Staj imkanını değerlendirmek isteyen fakültemiz öğrencileri, kurumun web sayfasındaki adreslerden iletişime geçerek detaylı bilgi alabilir ve başvuru işlemlerini yaparak zorunlu stajlarını yapabilirler.