Nene Hatun Çocuk Evleri Sitesi Çocuklarından Rektörümüze Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Nene Hatun Çocuk Evleri Sitesinde koruma ve bakım altında kalan çocuklar Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Bülent Çakmak’ın Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanmasından dolayı tebrik ve eğitimlerine sağladığı desteklerinden ötürü teşekkür ziyaretinde bulunmak üzere Nene Hatun Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Aynur Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Muhammed Başboğa eşliğinde üniversitemize gelen 14 çocuğumuzu eşi ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak karşıladı.

Neşeli bir atmosferde gerçekleşen ziyaret esnasında sevimli konuklarımız ETÜ bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Mucit Park Bilim ve Fikir Atölyesine katılımlarını sağladığından ötürü Rektörümüze teşekkürlerini sundular.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz, “Sizler benim en kıymetli misafirlerim oldunuz. Belki bundan 20 sene sonra bizler sizleri bu makamda ziyaret edeceğiz. Sizlerin başarıları bizleri çok mutlu edecektir.” ifadelerinde bulundu.

Çekilen hatıra fotoğrafları ve hediye takdiminin ardından ziyaretçilerimize yapılan küçük bir geziyle üniversitemiz tanıtıldı. Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğünü de ziyaret eden konuklarımız burada yapılan ikramın ardından üniversitemizden ayrıldılar.