Öğrencilerimiz İçin Düzenlediğimiz Oryantasyon Programı Çerçevesinde "Erzurum Tanıtım Günleri" Başladı

Erzurum Teknik Üniversitesi'ne kayıt yaptıran öğrencilerimiz için düzenlediğimiz Oryantasyon Programı çerçevesinde, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu yönetiminde gerçekleştirilen "Erzurum Tanıtım Günleri" başladı. İlk gün Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencileri için düzenlenen gezi kapsamında, şehir merkezindeki tarihi eserlerin yanısıra, şehir dışındaki Aziziye, Mecidiye Uzunahmet ve Tafta Tabyaları ziyaret edildi. Ayrıca Akdağ Kaplıcası'na gidildi. Gezinin sonunda öğrencilerle birlikte bir piknik programı düzenlendi.