Özel Sporculara Madalyalarını Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak Verdi

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Erzurum’da gerçekleştirilen Özel Sporcular  Türkiye Kayak Şampiyonası sona erdi.

Palandöken kayak merkezinde gerçekleşen ve 14 ilden 23 kulüp’ün 60 sporcuyla mücadele ettiği  yarışlarda madalya alan Özel Sporcularımıza madalyalarını Erzurum Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Teknik Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Asbaşkanı Ensar Kurt ve Disiplin Kurul Üyesi Abıbekir Özcan taktim etti.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Asbaşkanı Ensar Kurt, “Ülke nüfusunun yüzde 12'si engelli. Bunun da yaklaşık yüzde 7'si özel sporculardan oluşuyor. Biz bu çocukların sportif başarılarını duyurabilirsek, birçok aile de kendi çocuklarını spora yönlendirecektir. Tüm bu faaliyetlerimizde bizlerden desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.