FA RU | AR | EN | Tercih Rehberi | E-Posta EBYS ÖBS Akademik Takvim

ARAMA SONUÇLARI

☰ Menü

Özel Yetenek Sınavı Kesin Sonuçları

2019-2020 Yılında Fakültemize alınacak öğrenciler için 29/07/2019 tarihinde yapılan Özel Yetenek Sınavı kesin sonuçları kategori bazında aşağıda yer almaktadır.

1. Erkek Milli

2. Kadın Milli

3. Erkek Genel Sporcu

4. Kadın Genel Sporcu

Süreç

İşlem Türü

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

21-23 Ağustos 2019 Tarihi Mesai Bitimine Kadar (Saat: 17:00)

* Boş Kalan Kontenjanlara Yedek Listeden Müracaat İşlemleri

26-28 Ağustos 2019 Tarihi Mesai Bitimine Kadar (Saat: 17:00)

Yedekten Kazanan Öğrenciler için Kesin Kayıt İşlemleri

2 Eylül 2019 Tarihi Mesai Bitimine Kadar (Saat: 17:00)

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

* Yedek listeden boş kalan kontenjanlara müracaat için öğrenci adayların 28 Ağustos 2019 saat 17.00’ye kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurması gerekmektedir. (Dilekçe Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından alınacaktır.)

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Lise Diploması (Aslı),
  2. T.C. Kimlik numaralı Nüfus Cüzdanının onaylı sureti (2 adet),
  3. Fotoğraf: Son 6 ay içerisinde çekilmiş ve Kılık Kıyafet Yönetmeliği’ne uygun 4 x 6 ebadında vesikalık 2 adet fotoğraf (Bayanlar için düzgün bir kıyafetle çekilmiş resmî evraklarda kullanılacak vesikalık fotoğraf; erkekler için sakalsız, resmî evraklarda kullanılacak vesikalık fotoğraf),