Fen Lisesin den Üniversitemize Tam Kadro Ziyaret

Prof. Dr Necmettin Erbakan Fen Lisesi Okul Müdürü Osman Coşkun eşliğinde tam kadro üniversitemizin  Teknoloji Üreten merkezi YÜTAM, Girişimcilik merkezi  ETÜ Kristal bilim ve fikir atölyesi  Mucitpark’ı   gezen öğretmenlerimiz yapılan çalışmalardan  etkinliklerini ve geleceğin mucitlerini yetiştiren Ar-Ge ve inovasyon gelişim merkezinin şehrimizde olmasının çok sevindirici olduğunu belirterek böyle bir kazanımdan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK’a teşekkür ettiler.

Ardından bilimsel çalışma araştırma ve projeleri yapmak için Üniversitemizde bulunan laboratuvar ve sosyal tesislerden yararlanmasını sağlayan Prof. Dr Necmettin Erbakan Fen Lisesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğü arasında protokol imzalandı.