Rektörümüz, Kütüphane İnşaat Çalışmalarını İnceledi

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, ETÜ kampüsünde inşası devam eden Merkezi Kütüphane binasının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Prof. Dr. ÇAKMAK, Yapı İşleri Daire Başkanı Ali ÇELİK ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ali Fuat AÇIKGÖZ’den inşaat süreci ve teknik özellikleri hakkında bilgi aldı.

Programda Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK’a Erzurum Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU, Prof. Dr. Birol SOYSAL, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Fatih YETİM ve Genel Sekreter Doç. Dr. Tuba YETİM eşlik ettiler.

ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, incelemelerinin sonunda inşaat çalışanlarına kolaylıklar dileyerek binadan ayrıldı.