Rektörümüz Lise Öğrencilerinin Projelerini İnceledi

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Erzurum Lisesi ve TÜBİTAK işbirliği ile hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında lise öğrencilerinin projelerini inceledi.

Erzurum Lisesi fuaye alanında gerçekleşen proje sergisinin açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, ER-VAK Başkanı Erdal Güzel ve davetliler katıldı.

Açılışın ardından Rektörümüz lise öğrencilerinin biyoloji, fizik, kimya, matematik, coğrafya, değerler eğitimi, psikoloji, sosyoloji, tarih, Türk dili ve edebiyatı, yazılım ve teknolojik tasarım alanlarında hazırladıkları özgün projelerini inceleyerek bilime ve proje üretimine olan ilgilerinden dolayı kendilerini tebrik etti.