Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak 12 Mart Kutlamalarına Katıldı

Erzurum Teknik Üniversitesi Rekötürü Prof. Dr. Bülent Çakmak Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle düzenlenen etkinliklere kaktıldı.

Havuzbaşı Kent Meydanında bulunan Atatürk Anıtının önünde başlayan törene il protokolü, askeri erkan, şehit yakınları ve gazilerimizin yanı sıra çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Çelenk bırakma töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı kısa bir gösteri sundu. Havuzbaşındaki törenin ardından Karskapı Şehitliğine geçildi. Burada okunan Kuran tilavetinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.