Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, Polis Haftası Etkinliklerine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, Türk Polis Teşkilatı’nın 174.üncü kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen törene katıldı.

10 Nisan Çarşamba günü Havuzbaşı Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen törene Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünce Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından Erzurum Valisi Okay Memiş, yaptığı konuşmada Erzurum'un Türkiye'nin en güvenli kentlerinden biri olduğunu ve alınan güvenlik önlemlerinin buna büyük katkı sağladığını dile getirdi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ise devlet, millet ve bayrak düşmanı her türlü terör örgütü ile mücadelenin kökü kazınana kadar devam edeceğini belirtti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın polisevi önünde yaptığı mehter gösterisinin ardından şehit aileleri, gaziler ve emekli emniyet mensuplarının katıldığı yemekle program sona erdi.