Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak’tan Hayırlı Olsun Ziyareti

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Mehmet Sekmen, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı makamında ağırladı. Rektörümüz Başkan Sekmen’e tebriklerini iletirken bundan sonraki dönemde de ilimizin ve bölgemizin kalkınması adına Erzurum Teknik Üniversitesi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi arasında yapılabilecek her türlü işbirliğinden memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Mehmet Sekmen de kendisine yapılan nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak’a teşekkürlerini iletti.