Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak'tan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemize Ziyaret

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bülent Çakmak, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık görevini vekaleten yürüten Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu’yu makamında ziyaret etti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin hem eğitim kadrosu hem de öğrenci potansiyeli açısından kendini her yıl daha da geliştirdiğini ve bundan fazlasıyla memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz, aynı zamanda Dekan Yardımcılığı görevi boyunca Üniversitemiz yönetimi ile sürdürmüş olduğu uyumlu çalışmalarından ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin gelişimi ve büyümesine sunduğu katkılardan dolayı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet İlker Akbaba’ya teşekkür plaketi takdim etti. Rektörümüz akabinde Fakülte Dekan Yardımcılığı görevlerine yeni atanan Doç. Dr. Abdulkadir Kaya ve Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Karaca’yı makamlarında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.