Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak’tan "Nasihat"

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Bülent ÇAKMAK, Türkiye Yazarlar Birliği'nin organize ettiği  "Şiir Meclisinden Rahmet Mevsimine" adlı  programa katıldı.

İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda ETÜ Rektörü Prof. Dr. ÇAKMAK Karacaoğlan'ın "Nasihat" adlı şiirini seslendirdi. Katılımlarından ve seslendirdiği şiirden dolayı Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Kadın Kolları Başkanı Ebru KARA Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK'a plaket takdim etti. ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK ise böyle anlamlı ve güzel bir programa sağladığı katkılardan dolayı Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Kadın Kolları Başkanı Ebru KARA ya plaket taktim etti.