Rektörümüz Zambiya’nın Başkenti Lusaka’da

Rektörümüz ve beraberindeki heyet, Üniversitemizin ve  ETÜYÖS sınavının tanıtımı için Zambiya’nın önde gelen yüksek öğretim kurumu Zambiya Üniversitesi ve Lusaka şehrinde faaliyet gösteren liselerde temaslarda bulunuyor. Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Eyüphan MANAY ve Dış İlişkiler personeli Uğur AYIK’ın yaptığı ziyaretler ve tanıtım toplantılarında öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştılar. Zambiya'daki  liselerin ziyareti ile tanıtım faaliyetlerine devam eden Üniversite heyetimiz, Nisan 2020’de ETÜYÖS sınavının Zambiya’da yapılması adına hazırlık çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.