Rektörümüzden Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ne Ziyaret

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bülent Çakmak Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Sayın Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Prof. Dr. Birol Soysal, Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Tuba Yetim Rektörümüze eşlik etti.

Sayın Karabulut'un yeniden atanmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Rektörümüz, dört yıllık görev süresi boyunca başarılı çalışmalara imza atan Sayın Karabulut’un yeni dönemde de güzel çalışmalar ortaya koyacağına yürekten inandığını belirterek, Erzurum Teknik Üniversitesi ile Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin önümüzdeki dönemde iş birliği içinde olmaya devam edeceğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin kısa zaman içerisinde akademik alanda ortaya koyduğu başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettirdiğini söyleyerek, üniversite olarak önemli bir ivme kazandıklarını, başarı sıralamalarında giderek daha üst basamaklara çıktıklarını belirtti.

Yakalanan bu başarı ivmesinin tüm Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Ailesine ait olduğunu belirten Rektör Karabulut, iki üniversitenin gelişimi için daha fazla iş birliğine hazır olduklarına vurgu yaparak “Milli birlik ve beraberlik içerisinde bölgemiz ve ülkemizin büyümesine yönelik çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz.” şeklinde sözlerini hitama erdirdi.

Ziyaret, Sayın Rektörümüz Bülent Çakmak’ın Osmanlı Dönemi Erzurum Şehir Haritası hediyesini takdimiyle son buldu.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 16.02.2021