Rektörümüzden Ardahan Üniversitesine Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak, Ardahan Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Mehmet Biber’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektörümüze, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu, Prof. Dr. Birol Soysal ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Tuba Yetim eşlik etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette iki üniversite arasında yapılacak iş birliğinin önemine dikkat çekilerek önümüzdeki süreçte geliştirilebilecek araştırma faaliyetleri ve projeler üzerinde duruldu.

Ziyaretin ardından “Âşık Şenlik Kültür Merkezi”, “Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi”, “Derya Samancı Öğrenci Yaşam Merkezi” ve yapımında sona yaklaşılan “Planetaryum”u (Gezegenevi) gezdiren Rektör Biber, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Ziyaret karşılıklı hediye taktiminim ardından son buldu.

24.02.2021 Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü