Rektörümüzden Başkan SUNAR ve BAŞKAN UÇAR’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK Palandöken Belediye Başkanı Muhammet SUNAR ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut UÇAR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde Palandöken Belediye Başkanlığına seçilen Muhammet SUNAR ve Yakutiye Belediye Başkanlığına seçilen Mahmut UÇAR Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı makamlarında ağırladılar. Rektörümüz her iki belediye başkanına da tebriklerini iletirken; güzide ilçelerimize ve ilimize güzel hizmetler yapılmasını temenni ederek görevlerinde başarılar diledi.

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet SUNAR ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut UÇAR nazik ziyaretinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK’a teşekkür etti.