"Serin Diyet Uygulamalarının Deneysel Alzheimer Modelinde Nöroprotektif Etkileri" Semineri Yapıldı (05.11.2019)

Fakültemizde Haftanın Etkinliği kapsamında, Arş. Gör. Dr. Özlem ÖZDEMİR TOZLU'nun sunumu ile "Serin Diyet Uygulamalarının Deneysel Alzheimer Modelinde Nöroprotektif Etkileri " konulu seminer fakültemiz konferans salonunda yapıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Ümit İNCEKARA'nın yanı sıra akademisyenlerimizin katıldığı seminer sonunda Moleküler Biyoloji  Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ömer Faruk KARATAŞ  sunum ve katkılarından dolayı Arş. Gör. Dr. Özlem ÖZDEMİR TOZLU'ya Teşekkür Belgesi takdim etti.