T3 Girişim Merkezi’nden ETÜ'ye Ziyaret

T3 Girişim Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi / Vakıf Müdürü Ömer Kökçam ve beraberindeki heyet, Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’a ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette ETÜ'nün milli teknoloji hamlesi kapsamında nitelikli insan kaynağını artırmaya yönelik çalışmaları ve bu alanda geliştirdiği projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Bülent Çakmak, Ömer Kökçam’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu’nun da bulunduğu ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve iyi niyet temennileriyle son buldu.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 28.03.2021