Tayvan Ulusal Chung Hsing Üniversitesi MOST Global Talent Staj Programı Duyurusu

Üniversitemizin işbirliği içinde olduğu Tayvan Ulusal Chung Hsing Üniversitesi (National Chung Hsing University) kendi bünyesinde oluşturduğu MOST Global Talent Staj Programı kapsamında staj başvurularının açıldığını ve Erzurum Teknik Üniversitesi’nden çalışma alanı şartlarına uyan öğrenciler için başvuru alacağını bildirdi.

Staj programının ana çalışma alanları Yeşil Teknoloji (Sürdürülebilirlik) X Biyoteknoloji (Akıllı Sağlık Hizmetleri) olup, başvurusu kabul edilen ve staj faaliyetine uygun görülen öğrencilerimiz 8 haftalık staj süresince Tayvan’ın en iyi üniversiteleri, ulusal laboratuvarları ve şirketlerindeki önde gelen laboratuvarlardan birine girmeyi seçebileceklerdir. Ayrıca, öğrencilerimiz öne çıkan konuşmalara, kurumsal ziyaretlere ve ayrıca GASE(MOST Center for Global Affairs and Science Engagement)'in sunduğu kültürel deneyimlere katılma fırsatına sahip olacaklardır.

Staj programı 28 Haziran - 25 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Programa katılmaya hak kazanan stajyerler MOST, Tayvan'dan program desteği olarak, seyahat sigortasını ve konaklamayı karşılamak için yaklaşık 1.500 ABD Doları tutarında destek alacaklardır.

Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayarak ilgili duyuruya göz atabilir ya da MOST Staj Programı resmi web sitesinizi ziyaret edebilirsiniz: http://gasesummer.most.ntu.edu.tw/.

Adayların Üniversitemiz Tarafından Programa Son Bildirim Tarihi: 19 Mart 2021

Kişisel Başvuru Son Tarihi: 26 Mart 2021

Programa başvurmak isteyen öğrencilerimiz Program Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Mehmet Enes ASLAN ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

İletişim mail adresi: enes.aslan@erzurum.edu.tr