TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’dan Rektörümüze Ziyaret

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İrfan Kaymaz ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Tuba Yetim de Sayın Mandal’ı karşılamak için hazır bulundular. 11.03.2019 Pazartesi günü gerçekleşen bu değerli ziyarete Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı da eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Çakmak, konuklarıyla bir süre sohbet ettikten sonra ziyaret edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi sonrasında sona erdi.