Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı’ndan Rektör Çakmak'a Ziyaret

Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı ve Yükseköğretim Koordinatörü Hür Güldü Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, konuklarıyla bir süre sohbet ederek üniversitenin Dış İlişkiler Ofisi’nin yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı ise, ETÜ’nün Erasmus+ Projelerinde göstermiş olduğu başarılardan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Erasmus programı kapsamındaki güncel gelişmeler hakkında Rektör Çakmak ile bilgi paylaşımında bulundu.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü 19.10.2021