Türkiye'de Tarımsal Biyoteknoloji Alanında Girişimcilik ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Faaliyetlerinin Artırılmasına Yönelik Farkındalık Çalışmaları Semineri

Değerli Katılımcılar,
ABD Büyükelçiliği tarafından desteklenen ve aşağıda künye bilgileri verilen AgriBiotech Turkey Projesi kapsamında 09 Şubat 2021 Salı günü 14:00 - 16:00 arasında proje kazanımlarını yaygınlaştırma semineri düzenlenecektir. Tarımsal biyoteknoloji alanında çalışan siz değerli akademisyenlerimizi, araştırmacılarımızı ve firma temsilcilerini eğitimimize bekliyoruz. Katılımcılara eğitim sonunda dijital katılım belgesi düzenlenecektir.

Eğitim için aşağıdaki linkten kayıt formunu doldurup Zoom linkinden katılabilirsiniz.
Kayıt Formu: AgriBiotechTurkey Katılım Formu
Zoom Linki:
AgriBiotech Zoom Linki
PROJE KÜNYESİ:
Proje Adı: Türkiye'de Tarımsal Biyoteknoloji Alanında Girişimcilik ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Faaliyetlerinin Artırılmasına Yönelik Farkındalık Çalışmaları

Başlangıç - Bitiş Tarihi: 7 Mayıs 2019 - 31 Mayıs 2021
Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. E. Sümer Aras (Ankara Üniversitesi)
Proje Ortakları: Atatürk Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve Michigan State Üniversitesi
Websitesi: