Ücretsiz FinTech Eğitimi (Online)

Finansal ve teknolojik gelişmelerin bir sonucu olarak ortaya çıkan FinTech kavramı, dijitalleştirilmiş finansal hizmetlere dayalı bir iş modelidir. FinTech finansal sisteme derinlik kazandıran, finans dünyasını dönüştüren ve konvansiyonel normlarına meydan okuyan yeni bir iş yapış biçimidir.

Eğitim Hakkında: Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi tarafından düzenlenen ücretsiz FinTech eğitimine  3. ve 4. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimiz kayıt yaptırabilir. Kayıtlar 10 Nisan 2024 tarihinde sonlanacak olup başvurular başlamıştır. FinTech eğitimine kabul edilecek öğrenci sayısı sınırlıdır.

Başvuru: FinTech Eğitim Programı’na başvuru yapmak isteyen öğrenciler başvurularını, Transkript Belgesi ile fintech@fsm.edu.tr e-posta adresine yapacaklardır.

*Öğrenciler edu.tr uzantılı öğrenci mail adresi ile başvuru yapmalıdır.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi tarafından yayınlanan detaylı duyuru için tıklayınız.