Ücretsiz Online Eğitim

Kıymetli Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız,
Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) ile Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) iş birliğinde, Genç Dönüşüm Online Eğitim Programı kapsamında, Teknolojide Uzman Eğitimleri temalı tamamen ücretsiz online eğitimler başlatılmaktadır. Eğitimler STEM (Science, Technology, Engineering ve Mathematics) alanlarında okuyan ya da bu alanlardan yeni mezun olmuş tüm gençlerin katılımına açıktır. Eğitimlerin sonunda sertifika alma ve istihdam süreçlerinde Wtech ve TİSK gençlerimizin yanında olacaktır. Ayrıntılı bilgi ilgili kuruluşların web sayfalarında yer almaktadır. Bu fırsatı kaçırmamanızı öneriyoruz.