ÜNİVERSİTE TANITIM FUARIMIZ TAMAMLANDI

Geçtiğimiz yıl Erzurum’da ilk defa düzenlenen üniversite tanıtım günleri organizasyonunun ikincisine bu yıl da ev sahipliği yaptık. Basın Halkla İlişkiler birimimizin organize ettiği; üniversitemiz ve Unilook Türkiye tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlik 3-4 Mayıs tarihlerinde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi binası fuaye alanında gerçekleşti.

Atatürk Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Bandırma Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu 20 devlet ve vakıf üniversitesi stand açarak ilimizdeki 11 ve 12. Sınıf öğrencileri ile buluştu. “Doğru Tercih, Doğru Öğrenci” sloganı ile düzenlenen etkinlikte öğrenciler üniversiteler hakkında geniş bilgi sahibi olurken üniversiteler de ilimizdeki öğrencilere kendilerini daha iyi ifade edebilme imkanı buldular.

Yaklaşık 3 bin öğrencinin ziyaret ettiği fuar, 3 Mayıs Perşembe günü Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Songül Duman, Prof. Dr. Bayram Şahin, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Kaymaz Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Unilook Türkiye Genel Müdürü Caner Işkın’ın açılış kurdelasını kesmeleriyle başladı.  Rektörümüz Prof. Dr. Muammer Yaylalı, ilimizde ikincisini düzenlediğimiz bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Basın Halkla İlişkiler Birimimiz tarafından açılan tanıtım standında, ziyaret eden öğrencilere ETÜ hakkında detaylı bilgiler verildi. Bölümlerimiz, akademik ve sosyal imkanlarımız, sportif ve kültürel faaliyetlerimiz hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler üniversite tercih dönemi için önemli bir adım atmış oldular.