Üniversitemiz Araştırma Görevlisi Alımı Sınav Sonuçları

Rektörlüğümüz tarafından 02.09.2019 tarihinde ilan edilen Araştırma Görevlisi alımı sınav sonuçları için aşağıdaki bağlantıları tıklayınız.

*Felsefe/Bilim Felsefesi ve Bilim Tarihi sınav sonuçları için tıklayınız.

*Psikoloji/Gelişim Psikolojisi sınav sonuçları için tıklayınız.

*Matematik/Cebir ve Sayılar Teorisi sınav sonuçları için tıklayınız.

*Moleküler Biyoloji ve Genetik/Moleküler Biyoloji sınav sonuçları için tıklayınız.

*Elektrik ve Elektronik Mühendisliği/Elektrik Tesisleri sınav sonuçları için tıklayınız.

*Elektrik ve Elektronik Mühendisliği/Kontrol ve Otomasyon sınav sonuçları için tıklayınız.

*İnşaat Mühendisliği/Yapı sınav sonuçları için tıklayınız.

*İnşaat Mühendisliği/Yapı Malzemesi sınav sonuçları için tıklayınız.

*Makine Mühendisliği/Mekanik sınav sonuçları için tıklayınız.

*Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi sınav sonuçları için tıklayınız.

SINAV SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE ASIL OLARAK YERLEŞTİRİLEN ADAYLAR GEREKLİ BELGELERİ EN GEÇ 21.10.2019 PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR İLGİLİ FAKÜLTE DEKANLIKLARINA ŞAHSEN GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.