Üniversitemiz Araştırma Görevlisi/Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

Rektörlüğümüz tarafından 29.12.2018 tarihinde ilan edilen Araştırma Görevlisi/Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için  aşağıdaki bağlantıları tıklayınız.

*Felsefe/Türk İslam Düşüncesi Tarihi ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Tarih/Yeni Çağ Tarihi ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Tarih/Genel Türk Tarihi ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Türk Dili ve Edebiyatı/Eski Türk Edebiyatı ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Matematik/Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Moleküler Biyoloji ve Genetik/Biyoteknoloji ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*İktisat/İktisat Teorisi ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*İşletme/ Muhasebe ve Finansman ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Bilgisayar Mühendisliği ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Elektrik-Elektronik Mühendisliği/Elektrik Makineleri ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Elektrik-Elektronik Mühendisliği/Elektromanyetik Alanlar ve Mikro Dalga Tekniği ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*İnşaat Mühendisliği/Geoteknik ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Makine Mühendisliği/Termodinamik ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

Not: Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin Bölümlerine Ait Sınavlar Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Binası Lab. 1-Lab. 3 Salonlarında 22 Ocak 2019 Salı Günü Saat 13.00'te yapılacaktır.

*Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Rektörlük Öğretim Görevlisi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Rektörlük Öğretim Görevlisi YÜTAM Merkezi Araştırma Laboratuvarı ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

*Rektörlük Öğretim Görevlisi YÜTAM Bilişim Hizmetleri ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.