Üniversitemiz Araştırma Görevlisi/Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

Rektörlüğümüz tarafından 29.07.2019 tarihinde ilan edilen Araştırma Görevlisi/Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için aşağıdaki bağlantıları tıklayınız.

*Felsefe/Bilim Felsefesi ve Bilim Tarihi ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*Psikoloji/Gelişim Psikolojisi ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*Matematik/Cebir ve Sayılar Teorisi ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*Moleküler Biyoloji ve Genetik/Moleküler Biyoloji ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*Elektrik ve Elektronik Mühendisliği/Elektrik Tesisleri ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*Elektrik-Elektronik Mühendisliği/Kontrol ve Otomasyon ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*İnşaat Mühendisliği/Yapı ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*İnşaat Mühendisliği/Yapı Malzemesi ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*Makine Mühendisliği/Mekanik ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*Yabancı Diller Bölümü ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*Rektörlük Öğretim Görevlisi Dış İlişkiler Ofisi ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*Rektörlük Öğretim Görevlisi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.

*Rektörlük Öğretim Görevlisi Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi ön değerlendirme sonucu için tıklayınız.