Üniversitemiz Araştırma Görevlisi/Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları

Rektörlüğümüz tarafından 29.12.2020 tarihinde ilan edilen Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için aşağıdaki bağlantıları tıklayınız.

* Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

* İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme Bölümü/Yönetim ve Organizasyon ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

* Rektörlük/Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

* Rektörlük/İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

* Rektörlük/Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız.