Üniversitemiz İle Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında, üniversitede eğitim gören öğrencilerin ve akademik ile idari personelin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi başta olmak üzere birçok alanda ortak çalışmaların gerçekleştirilmesine yönelik kapsamlı bir iş birliği protokolü imzaladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat KÜÇÜKUĞURLU, Prof. Dr. Birol SOYSAL, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç ŞIKTAR, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Levent ÇAKMUR Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat TAŞKESENLİGİL katıldı.

Eğitim ile sportif faaliyetleri bir araya getirecek çalışmaların yapılması konularında mutabakata varılan protokolle; öğrencilerin almış oldukları eğitimle birlikte kişisel gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla üniversite yerleşkesinde atölye ve kulüp çalışmalarının yapılacağı "Genç Ofis" açılması hedefleniyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, imza töreninde yaptığı açıklamada, Üniversite olarak bilim, sanat ve kültürel çalışmaların yanında gençlik ve spor çalışmalarına da ağırlık verdiklerini belirterek, gençlik ve sporu önemsediklerinin altını çizdi.

Rektörümüz Prof. Dr. ÇAKMAK, akademik ve idari personelimizin yanı sıra öğrencilerimize de bu protokolle önemli bir fırsat imkanı sağladık, hayırlı olsun” dedi.

TAŞKESENLİGİL, Rektörümüz Prof. Bülent ÇAKMAK’a teşekkür etti