"Savunma Sanayi ve Askeri Kara Araçları" Konferans ve Söyleşisi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Bilim ve Fikir Topluluğu'nun düzenlediği Mucitparkın sponsor olduğu "Savunma Sanayi ve Askeri Kara Araçları" konulu konferans ve söyleşi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi konferans salonunda düzenlendi.  Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK'ın açılış konuşmasının ardından davetli  olarak katılan savunma sanayi mühendisi Hüseyin Said NURSOY, "Savunma Sanayi ve Askeri Kara Araçları" hakkında bilgiler verdi. Askeri araçların temel yapılarından, hava sistemlerinden ve deniz sistemlerinden bahsedildi. Sunumun  sonunda öğrencilere kariyer ve savunma sanayi hakkında bilgiler verildi. Soru ve cevap bölümün ardından söyleşi Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK'ın savunma sanayi mühendisi Hüseyin Said NURSOY'a plaket takdimiyle son buldu.