Üniversitemizde "KOSGEB Başarı Öyküleri" Adlı Panel Düzenlendi

Üniversitemizde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümü ve KOSGEB Erzurum Müdürlüğünün katkılarıyla "KOSGEB Başarı Öyküleri" adlı panel düzenlendi.

Moderatörlüğünü, KOSGEB ETSO Temsilcilik Ofisi sorumlusu Edanur İSPİRLİ’nin yaptığı ve konuşmacı olarak Ömer Faruk TÖREMEN, Taner BAYIR, Özcan ÖNER, Serkan AKKÖSE, Yasemin Dilek OKTAN, M. Furkan DOĞAN, Yunus ASLAN, Pınar ATALAY, Ahmet ŞAHİN’in katıldığı panel yoğun ilgi gördü.
Panel’e Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Genel Sekreter Doç. Dr. Tuba YETİM, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih YETİM, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Ahmet DUMLU çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.
KOSGEB Girişimcilik Destekleri hakkında bilgiler veren Edanur İSPİRLİ konuşmasında, "bu programın öğrenciler ve üniversite mezunları için yeni bir kariyer fırsatı olduğunu” ifade etti. KOSGEB desteklerinden faydalanan veya faydalanmakta olan farklı iş kollarındaki girişimciler tecrübelerini doğrudan öğrencilerle paylaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, KOSGEB girişimcilerinin paylaştığı tecrübelerden sonra bir teşekkür konuşması yaptı. Öğrencilerin akademik projelerinin finansal desteklerinde bir diğer destek mekanizmasının KOSGEB olduğunu ve özellikle öğrencilerimizin ve mezunlarımızın KOSGEB’in sunduğu fırsatlardan yararlanması gerektiğini ifade etti.

Teşekkür belgesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından Program sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK ve Anadolu Börek işletme sahibi Serkan AKKÖSE eşliğinde öğrencilerimize börek ikram edildi.