ÜNİVERSİTEMİZDE ÜCRETSİZ TEMEL KAYAK EĞİTİMİ KURSU

Öğrencilerine ve mensuplarına her anlamda kaliteli imkanlar sunmanın gayretinde olan Üniversitemiz, akademik faaliyetlerinin yanı sıra kültür, sanat ve sportif faaliyetlerine de devam ediyor.

Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından üniversitemiz personeli ve öğrencilerine yönelik organize edilen Ücretsiz Temel Kayak Eğitimi Kursu, usta öğreticiler nezaretinde başladı.

Polat Resort Otelin kayak pistlerinde düzenlenen kursa katılan kursiyerler temel kayak eğitimi alabilmelerinin yanı sıra kış mevsiminin bölgeye sunduğu imkânlardan da faydalanıyorlar.