Üniversitemizin İmkanları Yetenekli Öğrencilere Katkı Sağlayacak

Üniversitemiz ile Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında özel yetenekli öğrencilerin eğitimine ilişkin "İş Birliği Protokolü" imzalandı. MEB’e bağlı bilim ve sanat merkezlerinde sunulan eğitimin niteliğini artırmak ve eğitim alan özel yetenekli öğrencilerin güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda üniversitemizin imkan ve deneyimlerinden yararlanması, Türkiye’nin teknolojik ve endüstriyel gelişmelerine katkıda bulunma ve proje ve faaliyetler sonucunda ortaya çıkan yeniliklerin gerçekleştirilmesi, protokol çerçevesinde hedeflendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, eğitim ve öğretim faaliyetleri kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesi'nin kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, yapılan protokolün Bilsem öğrencilerine hayırlı olmasını diledi, ardından İl Milli Eğitim Müdürü Salih KAYGUSUZ’ a teşekkürlerini iletti.