Üniversitemizin Standı Bursa Erzurum Tanıtım Günleri’nde Yoğun İlgi Gördü

Erzurum'u Bursa'da yaşatmak amacıyla bu yıl 4.sü düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri sayesinde, Erzurum'un sosyal ve kültürel hayatı Bursa şehriyle buluştu.
Tanıtım Günleri’nde yer alan Erzurum Teknik Üniversitesi de Bursa da bir stant açarak doğunun gözbebeği ve gün geçtikçe teknoloji ve bilimle adından söz ettiren Erzurum Teknik Üniversitesi'ni Bursa’da tanıtıyorlar. Ziyarete gelen misafirlere sunulan çeşitli görsel ve hediyelerle Erzurum Teknik Üniversitesi'nin tanıtıldığı Erzurum Günleri’nde üniversite standı büyük ilgi görüyor. Başta bürokratlar ve gazetecilerin uğrak yeri haline gelen ETÜ standında, konuklara Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Yavuz Selim AYDIN eşlik ediyor.
Erzurum’dan giden STK, dernek ve vakıfların katılımlarıyla devam eden Tanıtım Günleri, 12'sine kadar ziyaret edilebilecek.