Yabancı Uyruklu Öğrenci 2. Ek Yerleştirme Başvuru Sonuçları/ Results for 2nd Additional Placement of Foreign Students

Üniversitemizde öğrenim görmek için 2. ek başvuru döneminde başvuru yapan Yabancı Uyruklu adayların belirlenme süreci tamamlanmış olup, kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesini görmek için buraya tıklayınız.

The selecting process of foreign candidates who applied to study at our university during 2nd additional application period has been completed. Please click here to see the list of candidates who have been chosen to be eligible for final registration.

Kesin kayıta hak kazanan adayların Kesin Kayıt esnasında istenen belgeleri 05.10.2020-09.10.2020 tarihleri arasında ETÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ulaştırması gerekmektedir. Pandemi dolayısıyla öğrencilerin kesin kayıt işlerini online olarak Kayıt formunu(indir) doldurarak aşağıda sunulan belgelerle birlikte ogrenci@erzurum.edu.tr adresine mail göndererek tamamlamaları gerekmektedir.

Candidates who are entitled to the final registration must submit the required documents during the Final Registration Period to ETÜ Student Affairs Office between 05.10.2020-09.10.2020. Due to the pandemic, students are required to complete their final registration online by filling the Registration Form (download) and sending an e-mail to ogrenci@erzurum.edu.tr with the documents given below.

Kesin Kayıt esnasında İstenen Belgeler şu şekildedir:

1-)İlk Başvuru esnasında istenen belgelerin asılları

a) Lise diploması (Aslı)

b) Diploma Denklik belgesi (Aslı)

c) Not Döküm Belgesinin (transkript) aslı

d) Sınav sonuç belgesi

e) Pasaport ve tercümelerinin noter tasdikli suretleri

f) Son altı aya ait pasaport standardında 4,5x6 cm boyutunda 3 adet fotoğraf,

Documents Required During Final Registration are as follow:

1-Original Copies of the Documents required during Online Application Process

a) High School Diploma (Original)

b) Diploma Equivalency Document(Original)