Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuru Süresi Uzatılmıştır - Application Period for Foreign Students Has Been Extended

Yabancı uyruklu öğrenci başvuru süresi 12.07.2019 tarihine kadar uzatılmıştır. Başvurusunu tamamlamak isteyen adayların belirtilen tarihe kadar başvuru için gereken evrakları aşağıda belirtilen adrese teslim etmesi veya ulaştırması gerekmektedir.

Adres: Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Havaalanı Yolu Caddesi No:53 Dış İlişkiler Ofisi 25050 Yakutiye/ERZURUM

Application period for foreign students has been extended until 12.07.2019. Applicants wishing to complete their application must deliver or bring the required documents in person  to the address  stated below by the deadline.

Address: Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi Havaalanı Yolu Caddesi No:53 Dış İlişkiler Ofisi 25050 Yakutiye/ERZURUM

Online başvuru için tıklayınız.

For online application please click.

Yabancı uyruklu öğrenci başvuruları dosyalarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

You can reach the application files of foreign students through the links below.