Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Ek Başvurular Başladı / Additional Application Period for Foreign Students Started

Yabancı Uyruklu Öğrenciler için ek başvuru dönemi başlamıştır. Başvurular 03-08 Aralık 2020 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Online başvuru yapmak için buraya tıklayınız.

Additional application period for Foreign Students has started. Applications will be made online between 03-08 December 2020. Click here to apply online.

*Fakültelerdeki boş kontenjanları görmek için buraya tıklayınız.

*Click here to see the vacant quotas in faculties.

Başvuru esnasında aşağıda sunulan belgelerin öğrenciler tarafından taratılarak tek dosya halinde yos@erzurum.edu.tr mail adresine gönderilmesi gerekmektedir. Belgelerini uygun şekilde göndermeyen öğrencilerin başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır.

During the application, the documents presented below must be scanned by the students and sent to the mail address yos@erzurum.edu.tr as a single file. The applications of students who do not send their documents correctly will not be taken into consideration.

Başvuru esnasında istenen belgeler;

a) Başvuru Formu

b) Lise Diploması

c) Diploma Denklik Belgesi

d) Not Döküm Belgesi (Transkript)

e) Sınav Sonuç Belgesi

f) Pasaport veya Kimlik Kartı Taraması

Documents required during the application;

a) Application Form

b) High School Diploma

c) Diploma Equivalency Document

d) Transcript

e) Exam Result Document

f) Scanned copies of Passport or National ID Card

Ek Yerleştirme Sonuçları 9 Aralık 2020 tarihinde açıklanacaktır.

Results for Additional Placement will be announced on December 9, 2020.